ОВИТЕХ ООД
Проектиране, Изграждане и Обслужване на Сградни Инсталации.
Управление и Мениджмънт на Инвестиционни Проекти.
Събота, 25 Март 2023
A+ R A-

За нас

"ОВИТЕХ" ООД е инжeнерингова компания, специализирана в проектиране, изграждане и поддръжка на системи за:

  • отопление, вентилация и климатизация
  • кондициониране на въздуха
  • сградна автоматизация
  • електрооборудване
  • слаботокови системи (пожароизвестяване, контрол на достъп, видеонаблюдение, структурни кабелни системи, озвучаване и оповестяване, СОТ)

Стремежът ни е, да реализираме пълния обем на дейности, от обстойния предварителен анализ, обхващащ всички етапи на инвестиционния процес и проектиране до изграждане, въвеждане в експлоатация и поддръжка на сградни инсталации.

Можем да предложим краен продукт с високо качество, съобразен с изискванията на европейските и местни стандарти, на конкурентна цена

Компанията започва да реализира самостоятелна дейност на българския пазар през 2009г. Настоящият управител инж.Г. Илов, пренася в дейността богатия си опит и познания, натрупани по време на дългогодишната си практика като мениджър на проекти за района на Източна Европа, за един от най-големите концерни SIEMENS в Австрия, а преди това VA TECH ELIN EBG и ABB AG

Предимството на Овитех е екипът от специалисти с доказан професионализъм и придобито ноу-хау на високо западноевропейско ниво, които са участвали заедно или поотделно в големи проекти още преди създаването на компанията. Много от тях са специализирали в страни като Швеция, Австрия, Унгария и Великобритания. Техният опит, познания и професионална репутация са признати и ценени в професионалните среди в страната и чужбина. Това е основната причина, за кратко време да бъде поставена стабилната професионална основа на една разрастваща се компания, която вече е доказала своя професионализъм в областта на инжинеринговата дейност и сградни технологии

Към настоящият момент, компанията разполага с екип от петима дипломирани инженери по Част Отопление, Вентилация, Климатизация, Хладилна техника, Топло и Газоснабдяване, дипломиран инженер по Част Електроснабдяване, Електрообзавеждане и Електрически инсталации, висококвалифицирани с дългогодишен опит техници по Част Хладилни инсталации, Топлоснабдяване и Вентилация, Част Електрическа (вкл. слаботокови системи), Специалисти по Част КИПиА, както и с висококвалифицирани монтажници.

Овитех постоянно разширява своята дейност и участва в големи инвестиционни проекти в партньорство с утвърдени български и чуждестранни фирми. В реализацията на своята дейност използва най-съвременни технически средства, конструкции и инсталационни технологии.

При замисъла и осъществяването на всеки отделен проект, екипът на фирмата се стреми към удоволетворяване изискванията на възложителите, както и представянето на съвременни решения, съобразени с всички нормативи и стандарти. Проявява иновативност и хармонизира работния процес, за да може да предложи на клиентите си най-добрите проекти и решения.

Ние проектираме, изграждаме и поддържаме системи, като предлагаме европейско качество и стандарти, гарантиращи сигурност и комфорт на нашите клиенти.

Контакти

Ул. Кораб Планина 54-56
Вх.Б ет.4
София 1407
България
(+359) 882 502 815
(+359) 882 504 486
(+359) 882 504 486
office@ovitech.bg

Работно време
Понеделник- Петък
9:00 - 17:30 часа

Офис